دستور تهیه بورک ترکی:

«بورک» یکی از محبوب‌ترین، مشهورترین و قدیمی‌ترین غذاهای فینگرفودی ترکیه است که از زمان حکومت پادشاهان عثمانی تاکنون در تمام وعده‌ها از صبحانه گرفته تا ناهار و شام و مهمانی‌ها سرو می‌شود. بورک ابتدا یک غذای درباری بود و سپس به آشپزخانه عامه مردم راه پیدا کرد.

بورک سیب زمینی - طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری | ایران کوک

 

مواد لازم خمیر: 

آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .

 

مواد میانی: 

اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن … به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .

کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.

 

 

 


خوشمزه ترین مزه ها بورک ,دستور ,بورک ترکی ,تهیه بورک ,دستور تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی که بخوای citikala متن های عاشقانه دانشکده فنی امام خمینی تعطیلی مدارس سایت رسمی روستای جهیزدان دبیرستان علمی آموزشی سپاه امام علی بن ابیطالب